برخی از میوهها و سبزیها علاوه بر قندهای طبیعی، حاوی ویتامین Cو مادهای به نام بیوفلاوونوئید که ضد سرطان هستند، میباشند که در نگهداری و پایداری ساختمان سلولی موثر بوده و مانع از شل شدن پوست میگردند.
مرکبات( پرتقال، گریپ فروت، انواع لیمو و نارنگی)، انواع توت، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای، طالبی ، توتفرنگی ، خربزه، هندوانه ، آلبالو، گیلاس ،
گوجهفرنگی، کیوی ، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز مثل کلم بروکلی حاوی ویتامین C فراوانی هستند.
ویتامین C و موادی به نام بیوفلاوونوئید که در میوه ها و سبزیجات وجود دارند، در نگهداری و پایداری ساختمان سلولی موثر بوده و مانع از شل شدن پوست میگردند.
انگور ، کشمش، آلبالو، نارنگی ، پرتقال، گریپ فروت و لیموترش از جمله موادی هستند که حاوی بیوفلاوونوئید زیادی میباشند.
کلروفیل نیز یکی از موادی است که مانع از پیری زودرس میشود. جعفری، یونجه، اسفناج، کلم بروکلی، تره، نعنا، مرزه، برگ چغندر و ریحان از مهمترین منابع حاوی کلروفیل میباشند. لازم به ذکر است کلروفیل خام و پخته دارای خواص یکسانی هستند
توصیههای ضد پیری
- کمتر از غذاهای کنسرو شده استفاده کرده و بیشتر از غذاهای تازه مصرف نمایید.
- هر روز مقدار زیادی سبزی و میوه بخورید.
- غذاهای متنوع را در برنامهی غذایی خود بگنجانید.
- مصرف ۶ لیوان آب در طول یک روز، باعث خروج مواد سمی از بدن شما خواهد شد، در نتیجه مصرف آب را فراموش نکنید.
- از مصرف چای پررنگ و قهوه به مقدار زیاد بپرهیزید.
- به خاطر داشته باشید که یکی از عوامل موثر و مهم در بروز پیری، استرس و ناراحتیهای فکری است. سعی کنید در هنگام غذاخوردن آرامش خود را حفظ کرده و آهسته غذا بخورید.
- اگر سیگار میکشید، مصرف آن را در اولین فرصت قطع کنید.
:: بازدید از این مطلب : 1535
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7